Diner Fameuse

foto_galaDiner FaMeuse is een vijf gangen gala diner bereid door topchefs. De opbrengst gaat naar het goede doel. JCI Rotterdam Haven heeft dit evenement inmiddels twee keer succesvol georganiseerd waarbij in totaal een donatie van 71.000 euro is gerealiseerd.

Galadiner
Diner FaMeuse is in 2010, tijdens het lustrumjaar van JCI Rotterdam Haven, voor het eerst georganiseerd. Na een succesvolle eerste editie, heeft het benefietdiner in 2012 voor de tweede keer plaats gevonden. Beide edities hebben topchefs uit de regio geheel belangeloos een culinair hoogstaand 5-gangen diner verzorgd op een bijzondere locatie.

Veiling
De veiling is een vast onderdeel van de avond, waarbij de veilingstukken zijn aangeboden door diverse particulieren en organisaties en zijn zeer uiteenlopend van aard, met voor ieder wat wils.

Goede doel
De opbrengsten van in totaal 71.000 euro van beide edities zijn ten gunste gekomen van de Stiching Pallieter. Een stichting die zich inzet om het leven van terminaal zieke kinderen en hun ouders te verlichten. Als organisatie zijn we erg trots op het resultaat en wij kijken uit naar de derde editie van Diner FaMeuse.

Reageren is niet mogelijk