Vrijdagavondfeest Nationale Conventie van JCI Nederland 2015

Voor het jaarlijkse NC heeft JCI Rotterdam Haven op 2 oktober 2015 het vrijdagavondfeest verzorgd. Zo’n 250 gasten zijn op de beats van DJ Robbert Niklas in de Arminiuskerk in Rotterdam begonnen aan het evenement. In samenwerking met JCI Rotterdam, welke het gehele NC verzorgt hebben we in de maanden voorafgaand goed overleg gevoerd en zijn met het thema Connecting Worlds aan de slag gegaan.

Bij binnenkomst kregen de bezoekers een drankje en was de bar al geopend. De locatie was perfect aangelicht door de mannen van Crazy Sounds en het stroomde al snel vol. De DJ voelde de menigte goed en draaide de nummer fantastisch aan elkaar, het hielp natuurlijk dat hij vanaf grote hoogte op de vloer kon neerkijken.

De uren vlogen voorbij en voordat we het wisten stonden we alweer met de bezem in ons handen om de boel op te ruimen en was er tijd voor de organisatie om ook een drankje doen. Zo´n feestje geven doen we ook niet elke dag, dus hebben weer wat nieuwe dingen geleerd en een ervaring rijken. We kunnen met trots terugkijken op een geslaagde openingsavond van het NC2015.

Uiteraard is het organiseren van een dergelijk feest niet mogelijk zonder hulp en sponsoren, wij willen deze dan ook nogmaals hartelijk bedanken!

Azizi Interim & Finance
Creator Meeting Support
Eve’s Business
Schellekens & Partners
Van Heeswijk Notarissen Rotterdam

Ook is samenwerking met de juiste partners van belang;

Congres- en debatcentrum Arminius in Rotterdam
CPS Security & Services
Crazysounds
DJ Robbert Niklas

img-20151002-wa0015

 

img-20151002-wa0016

img-20151002-wa0017

Reageren is niet mogelijk