Over ons

JCI Rotterdam Haven is een actieve vereniging van jonge, ambitieuze mensen onder de 40 jaar die wonen of werken in de regio Rotterdam en zich allen op de een of andere manier kunnen vinden in een of meerdere van de doelstellingen van JCI.

Algemene leden vergadering
De vereniging telt momenteel zo’n 30 leden en kandidaatleden die zich op een actieve manier inzetten op allerlei gebieden. Zo wordt er maandelijks een Algemene Leden Vergadering georganiseerd. We streven ernaar om dit steeds weer te combineren met een bedrijfsbezoek of een gastspreker. Tijdens de vergadering worden de lopende lokale en landelijke zaken besproken. Tijdens het diner, voorafgaand aan de vergadering, en de borrel achteraf is er voldoende gelegenheid om de sociale contacten aan te halen.

Maatschappelijke betrokkenheid
De maatschappelijke betrokkenheid blijkt uit de diverse activiteiten die worden georganiseerd. Voorbeelden hiervan zijn het jaarlijks terugkerend Sinterklaasfeest, waarbij voor kinderen in bijvoorbeeld ziekenhuizen of opvanghuizen een volledig Sinterklaasfeest, inclusief cadeaus, hulpsint en hulppieten, wordt verzorgd. Een ander voorbeeld is het inmiddels zeer bekende Diner FaMeuse; een benefietdiner voor het geode doel, waarmee met de afgelopen twee edities gezamenlijk meer dan 70.000 euro is opgehaald.

Activiteiten
Naast de maatschappelijke projecten worden er ook vele trainingen verzorgd en bedrijfsbezoeken georganiseerd. Natuurlijk ontbreekt ook het sociale aspect niet en worden er geregeld borrels, feesten, uitstapjes en etentjes georganiseerd voor en door de leden. Wil je meer weten over de activiteiten van JCI Rotterdam Haven, kijk dan op de site onder “Activiteiten” of neem contact op met secretaris@jcirh.nl

Reageren is niet mogelijk